Erkenning Gavers Valeirke
31 mei 1994, de dag dat banketbakker Kris Demeyer zijn Gavers Valeirke voorstelt aan pers en publiek in Restaurant Deboeverie. Vandaag, 21 februari 2023, 28 jaar, 8 maand en 21 dagen later heeft streekproduct.be het Gavers Valeirke erkend als Vlaams traditioneel streekproduct.
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/n/u/temp-fsbfqjoqtfrgmdzvzozy/v6btxv/dedagvanvandaag.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1918%2C1079%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=526&height=296)
Op 21 februari 2023 te zien in de dag van vandaag op één
Bekijk hier de
aflevering vanaf 22.50 ↓
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/n/u/temp-fsbfqjoqtfrgmdzvzozy/16zpy2/4358_854.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1333%2C2000%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=154&height=231)
© VRT
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/n/u/temp-fsbfqjoqtfrgmdzvzozy/f4wq0z/logod-1.webp?enable-io=true&enable=upscale&crop=300%2C300%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=269&height=269)
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/n/u/temp-fsbfqjoqtfrgmdzvzozy/zcr34c/https__staticnieuwsbladbe_assets_images_upload_2023_02_21_c95f12fd-abc1-4f02-bb6f-8367f45ba7c2.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=960%2C639%2Cx0%2Cy1%2Csafe&width=538&height=358)
© Ruben De Keyzer