29 jaar

Gepubliceerd op 15 december 2023 om 08:00

29 jaar "Kris kras door Gavere" assortiment 29 jaar later en geen verschil te zien, op 15 december 1994 stelt banketbakker Kris Demeyer De Gaverse Flupkes, de Gaverse Flup caraque en de Gaverse Valeir pralines voor. Dit assortiment, samen met de Gaverse Valeirkoekjes die eerder dat jaar werden voorgesteld krijgt de naam "Kris kras door Gavere".

De Gaverse Flupkes zijn ronde speculaaskoekjes met een onderlaagje van fijne amandelschilfers. In de koek is er een afdruk te zien van de fontein op de markt in Gavere die sinds 1781 onophoudelijk water spuit. De Gaverse Flupkes zijn verkrijgbaar in een zakje en in een luxe blikverpakking met opdruk van de fontein.

 

De Gaverse Flupkes zijn niet enkel te verkrijgen als koekje maar ook als caraque vervaardigd uit Belgische kwaliteitschocolade. De Gaverse chocolade Flupkes zijn verkrijgbaar in een kartonnen luxe verpakking.

 

De Gaverse Valeir pralines werden vervaardigd uit belgische chocolade, de praline kreeg de vorm van “de Valeir” ,de volkse naam van de krijger van het standbeeld in de tuin van het gemeentehuis te Gavere.

 

Het "Kris kras door Gavere" assortiment kreeg de erkenning als Lekker Oost-Vlaams en Handmade In Belgium label.

De Gaverse Flup koekjes zijn te verkrijgen bij

Bon appetine. Onderstraat 108, Gavere

Ooja. Nijverheidsstraat 69a, Dikkelvenne

De Streekboetiek. Kauwstraat 47, Herzele

 

De Gaverse Flup caraque en Gaverse Valeir pralines zijn te verkrijgen bij

Bon appetine. Onderstraat 108, Gavere

De Streekboetiek. Kauwstraat 47, Herzele

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.