Hoeve-ijs bij Bon Appetine

Gepubliceerd op 4 april 2025 om 18:42

Eerlijk, ambachtelijk en van dichtbij

Bij Bon Appetine kiezen we bewust voor lokaal geproduceerd ijs van topkwaliteit. Geen massaproductie, maar ambachtelijk schepijs gemaakt door gepassioneerde vakmensen uit onze eigen streek.

We werken samen met twee fantastische hoeve-ijsproducenten die elk met hart en ziel ijssmaken creëren waar je gewoon blij van wordt:

🍓 La Vie en Fraise – Baaigem

Melanie De Cock maakt voor ons heerlijke smaken zoals aardbei, cookie dough, speculaas en karamel. Haar ijs wordt bereid met verse ingrediënten en veel liefde voor het vak. Je proeft meteen het verschil.

🍦 De Petrushoeve – Beervelde

Jasper Braeckman is de man achter ons vanille-, chocolade-, mokka-, pistache- en hazelnootijs. Op zijn hoeve draait alles rond kwaliteit, smaak en puurheid. Klassieke smaken die je opnieuw doen genieten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.