Nieuw! Tching by Bassie

Gepubliceerd op 8 juni 2023 om 14:02

Tching, een Belgisch merk, biedt een scala aan ambachtelijke dranken aan. Het merk staat bekend om zijn pure ingrediënten en ambachtelijke bereidingswijze, met een originele twist. Deze heerlijkheden zijn bedoeld om van te genieten en te delen tijdens gezellige momenten met vrienden en familie.

Het verhaal achter Tching begon met Rik Vandenhove uit Zingem, een café-eigenaar die een nieuw concept wilde ontwikkelen om de lockdown te overbruggen. Rik lanceerde zijn geheime sangria recept en begon deze te leveren aan huis, bereid met vers fruit en de nodige flair. Tijdens de tweede lockdown zat Rik alweer te broeden op een nieuw plan. Hij begon te experimenteren met verschillende ingrediënten en creëerde zo zijn eigen Winterwijn. Vanwege het succes zijn we vastbesloten om op dezelfde weg door te gaan. We streven ernaar om ons drankassortiment verder uit te breiden en op de markt te brengen.

 

Ontdek het diverse assortiment van Tching dranken. Begin met de verfrissende Tching Bassie Tripel, een toegankelijke frisfruitige tripel met een lichte bitterheid.

 

Daarnaast bieden ze ook de Tching Sangria Rood aan, een gearomatiseerde drank op basis van rode wijn en frisse fruitaroma's. Voor liefhebbers van rosé hebben ze de Tching Sangria Rosé, eveneens een gearomatiseerde drank met frisse fruitaroma's. En tot slot bieden ze de Tching Sangria Wit aan, een gearomatiseerde drank op basis van witte wijn met verfrissende fruitaroma's.

 

Tching is niet alleen een merk, maar ook een sociale en duurzame onderneming. Onze producten worden gemaakt in samenwerking met Sobo@werk vzw, een sociaal maatwerkbedrijf in Brugge dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt. Naast de productie zijn zij verantwoordelijk voor het vullen, labelen, verpakken en verzenden van al onze producten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.