Ontdek hier de laatste
nieuwtjes over Bon Appetine

Paasbrunch

Laat jezelf verwennen deze Pasen met de heerlijke paasbrunch van Bon appetine! Op zondag 31 maart nodigen we je uit om te genieten van een uitgebreide selectie hartige en zoete hapjes, perfect om ter plaatse te genieten of om af te halen en thuis te delen. Als kers op de taart: een speciale paasverrassing voor elke gast!  Reserveer snel jouw plekje voor deze feestelijke gelegenheid en laat ons jouw Pasen onvergetelijk maken!

Lees meer »

Feestontbijt

zaterdag 27 januariLaat je verwennen met een heerlijk uitgebreid ontbijt starten met cava of mocktail, een hapje , verse fruitsalade met yoghurt en granola, een broodje met ei, torentje met mini koekjes en pistolets met aangepast beleg en als afsluiter een dessertje.

Lees meer »

Eindejaar

Terwijl we het jaar afsluiten, willen we even stilstaan bij de kostbare momenten die het bijzonder hebben gemaakt. Net zoals de Gaverse Valeirkes onze lokale geschiedenis omarmen, hopen we dat jouw feestdagen doordrenkt zijn van warmte, vreugde en betekenis.Moge het nieuwe jaar starten als een frisse pagina, klaar om gevuld te worden met nieuwe avonturen en zoete herinneringen.

Lees meer »

Streekproductenpakket

Leuke eindejaarsgeschenken naar ieders budget, chocoladefiguren, luxe pralinebox, streekproductenpakketten, en nog veel meerOp zoek naar het perfecte geschenk voor de liefhebbers van streekproducten? Stel dan nu zelf het ultieme geschenkpakket samen met onze selectie van heerlijke streekproducten uit Gavere!Kies uit een breed assortiment aan ambachtelijke producten, waaronder de heerlijke Gaverse Valeirkes en Gaverse Flupkes, Valeir bieren van Brouwerij Contreras, waters en limonades van Christiana bronnen, thee en tisane’s van HerbaThee, koffie van Ooja of liever winterwijn van Tching? Elke smaakvolle lekkernij wordt met liefde en passie gemaakt door lokale producenten.

Lees meer »

29 jaar

29 jaar "Kris kras door Gavere" assortiment 29 jaar later en geen verschil te zien, op 15 december 1994 stelt banketbakker Kris Demeyer De Gaverse Flupkes, de Gaverse Flup caraque en de Gaverse Valeir pralines voor. Dit assortiment, samen met de Gaverse Valeirkoekjes die eerder dat jaar werden voorgesteld krijgt de naam "Kris kras door Gavere".

Lees meer »

Brusselse wafels

Wie dit jaar nog wil genieten van onze overheerlijke Brusselse wafels is morgen, 10 december en volgende week zondag, 17 december welkom tussen 13u en 17u!

Lees meer »

Wintermarkt 2.0

Valeir heeft zich al goed ingeduffeld want morgen, zondag 19 november zijn we te vinden op de Wintermarkt 2.0 in de serre van Den Halsberg . Je kan ons vinden van 10u tot 17u met onze Gaverse streekproducten, artisanale pralines, cookies, choco sticks, marsepein patatjes, en nog zo veel meer lekkers.  

Lees meer »

Gingerlo chaud

Gingerlo chaud, een kruidige likeur die we warm serveren met Gavers appelsap.Wat is Gingerlo?Grafisch designer Evelien Gerlo is de eigenaresse en bedenker van Gingerlo. Zij heeft er een totale belevenis van gemaakt. De eerste natuurlijke gemberlikeur in Belgie. Heerlijke likeur met tonen van gember, oranje bloesem, 3 soorten citrus en verse munt. Een aantal ingredienten blijven een groot geheim. Lekkere smaken met een kruidige nasmaak.

Lees meer »

Internationale koffiedag

Vandaag is het de perfecte dag om de knusse warmte van koffie te omarmen, want het is Koffiedag!  Bij koffiebranderij Ooja geloven Tom en Annelies dat elk moment speciaal moet zijn, zelfs je koffiemoment. Bij Bon appetine serveren we met trots deze heerlijke koffie voor een extra dosis 'happy coziness'. wil je meer te komen over koffiebranderij Ooja? Lees er hier alles over!

Lees meer »

Feest op de Markt

De nieuwe Markt is af en dat moeten we vieren ! Kom met je gezin of met vrienden naar het feestweekend op zaterdag 16 en zondag 17 september en geniet van leuke activiteiten en gezellige optredens.

Lees meer »

Nieuw! Tching by Bassie

Tching, een Belgisch merk, biedt een scala aan ambachtelijke dranken aan. Het merk staat bekend om zijn pure ingrediënten en ambachtelijke bereidingswijze, met een originele twist. Deze heerlijkheden zijn bedoeld om van te genieten en te delen tijdens gezellige momenten met vrienden en familie.

Lees meer »