Ontdek hier de laatste
nieuwtjes over Bon Appetine

Vaderdag goodiebag

We zijn verheugd om samen te werken met maar liefst 15 lokale handelaars voor onze speciale Vaderdag Goodiebag, die bij al onze Vaderdag ontbijten is inbegrepen! Een grote dank aan Bloemen Poppies, Pura Navita, Windels Living, Brouwerij Contreras, Tching, Likovin Drankencentrale, Horecare, Herbathee, Den Halsberg, Ghy&czy, Braeckman distillery, De Fruitboetiek, Mafoulit, TGaZon & Bon appetine, voor hun fantastische bijdragen!

Lees meer »

Vaderdag geschenkje

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni, ter ere van Vaderdag, verwennen we al onze kopende klanten bij Bon appetine met een klein zakje Gaverse Valeirkoekjes! Als blijk van waardering voor alle vaders en speciale mannen in ons leven. Deze attentie wordt mogelijk gemaakt door het Handelscentrum Gavere .

Lees meer »

30 jaar Gavers Valeirkoekje

Op vrijdag 31 mei vieren we met trots de 30e verjaardag van het Gaverse Valeirkoekje! Deze heerlijke lekkernij werd op 31 mei 1994 gecreëerd door banketbakker Kris Demeyer en heeft sindsdien de harten van fijnproevers overal veroverd.

Lees meer »

Vaderdag ontbijt

Op zoek naar het perfecte vaderdagcadeau? Wij hebben het voor jou! Bestel onze heerlijke ontbijtmand (met of zonder prosseco) en ontvang een extra smakelijke verrassing, maar ook een exclusieve goodiebag met attenties van 15 lokale handelaars.

Lees meer »

Proef onze lokale Virgin Mojito!

Ontdek onze Virgin Mojito, een verfrissende mocktail die perfect past bij zomerse dagen! Gemaakt met de citroen limonade van Christiana bronnen, deze mocktail brengt je een unieke, lokale smaakervaring.

Lees meer »

Goodiebag moederdag

We zijn verheugd om samen te werken met maar liefst 20 lokale handelaars voor onze speciale Moederdag Goodiebag, die bij al onze Moederdag ontbijten is inbegrepen! Een grote dank aan Assorti fashion, Bloemen Poppies, Herbathee, WeideWeelde, Lingerie Sibylle, Schoenen Fami, Juwelen De Roover Danny , Windels Living, Maartjes centrum, Horecare, Focus Optiek Gavere, Den Halsberg , Maison Mie, Christiana Bronnen, Tching, Ghy & Czy, Pura Navita , De Fruitboetiek Gavere, T'GaZon & Bon appetine, voor hun fantastische bijdragen! Van heerlijke traktaties tot unieke geschenken, onze goodiebag zit boordevol verrassingen om moeders te verwennen en te verrassen.

Lees meer »

Moederdag geschenk

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei, ter ere van Moederdag, verwennen we al onze kopende klanten bij Bon appetine met een prachtige roos! Als blijk van waardering voor alle moeders en speciale vrouwen in ons leven. Deze attentie wordt mogelijk gemaakt door het Handelscentrum Gavere .Trakteer jezelf en je moeder op een heerlijk kopje koffie en een vleugje liefde in de vorm van een bloem. Kom gezellig langs en vier Moederdag met ons!

Lees meer »

Moederdag ontbijt

Op zoek naar het perfecte moederdagcadeau? Wij hebben het voor jou! Bestel onze heerlijke ontbijtmand (met of zonder prosseco) en ontvang een extra smakelijke verrassing, maar ook een exclusieve goodiebag met attenties van 20 lokale handelaars.

Lees meer »

Bon Magazine

Laat je inspireren door onze Bon Magazine! Ontdek de verhalen achter onze producten en de passie van onze producenten. Lees een exemplaar in de winkel, lees het online of koop het hier, en krijg een exemplaar opgestuurd naar huis, of haal het af in de winkel.

Lees meer »

Paasbrunch

Laat jezelf verwennen deze Pasen met de heerlijke paasbrunch van Bon appetine! Op zondag 31 maart nodigen we je uit om te genieten van een uitgebreide selectie hartige en zoete hapjes, perfect om ter plaatse te genieten of om af te halen en thuis te delen. Als kers op de taart: een speciale paasverrassing voor elke gast!  Reserveer snel jouw plekje voor deze feestelijke gelegenheid en laat ons jouw Pasen onvergetelijk maken!

Lees meer »

Feestontbijt

zaterdag 27 januariLaat je verwennen met een heerlijk uitgebreid ontbijt starten met cava of mocktail, een hapje , verse fruitsalade met yoghurt en granola, een broodje met ei, torentje met mini koekjes en pistolets met aangepast beleg en als afsluiter een dessertje.

Lees meer »

Eindejaar

Terwijl we het jaar afsluiten, willen we even stilstaan bij de kostbare momenten die het bijzonder hebben gemaakt. Net zoals de Gaverse Valeirkes onze lokale geschiedenis omarmen, hopen we dat jouw feestdagen doordrenkt zijn van warmte, vreugde en betekenis.Moge het nieuwe jaar starten als een frisse pagina, klaar om gevuld te worden met nieuwe avonturen en zoete herinneringen.

Lees meer »

Streekproductenpakket

Leuke eindejaarsgeschenken naar ieders budget, chocoladefiguren, luxe pralinebox, streekproductenpakketten, en nog veel meerOp zoek naar het perfecte geschenk voor de liefhebbers van streekproducten? Stel dan nu zelf het ultieme geschenkpakket samen met onze selectie van heerlijke streekproducten uit Gavere!Kies uit een breed assortiment aan ambachtelijke producten, waaronder de heerlijke Gaverse Valeirkes en Gaverse Flupkes, Valeir bieren van Brouwerij Contreras, waters en limonades van Christiana bronnen, thee en tisane’s van HerbaThee, koffie van Ooja of liever winterwijn van Tching? Elke smaakvolle lekkernij wordt met liefde en passie gemaakt door lokale producenten.

Lees meer »

29 jaar

29 jaar "Kris kras door Gavere" assortiment 29 jaar later en geen verschil te zien, op 15 december 1994 stelt banketbakker Kris Demeyer De Gaverse Flupkes, de Gaverse Flup caraque en de Gaverse Valeir pralines voor. Dit assortiment, samen met de Gaverse Valeirkoekjes die eerder dat jaar werden voorgesteld krijgt de naam "Kris kras door Gavere".

Lees meer »

Brusselse wafels

Wie dit jaar nog wil genieten van onze overheerlijke Brusselse wafels is morgen, 10 december en volgende week zondag, 17 december welkom tussen 13u en 17u!

Lees meer »

Wintermarkt 2.0

Valeir heeft zich al goed ingeduffeld want morgen, zondag 19 november zijn we te vinden op de Wintermarkt 2.0 in de serre van Den Halsberg . Je kan ons vinden van 10u tot 17u met onze Gaverse streekproducten, artisanale pralines, cookies, choco sticks, marsepein patatjes, en nog zo veel meer lekkers.  

Lees meer »