Tching by Bassie

Tching, een Belgisch merk, biedt een scala aan ambachtelijke dranken aan. Het merk staat bekend om zijn pure ingrediënten en ambachtelijke bereidingswijze, met een originele twist. Deze heerlijkheden zijn bedoeld om van te genieten en te delen tijdens gezellige momenten met vrienden en familie.

Het verhaal achter Tching begon met Rik Vandenhove uit Zingem, een café-eigenaar die een nieuw concept wilde ontwikkelen om de lockdown te overbruggen. Rik lanceerde zijn geheime sangria recept en begon deze te leveren aan huis, bereid met vers fruit en de nodige flair. Tijdens de tweede lockdown zat Rik alweer te broeden op een nieuw plan. Hij begon te experimenteren met verschillende ingrediënten en creëerde zo zijn eigen Winterwijn. Vanwege het succes zijn we vastbesloten om op dezelfde weg door te gaan. We streven ernaar om ons drankassortiment verder uit te breiden en op de markt te brengen.

Ontdek de veelzijdige wereld van Tching dranken, allemaal met liefde gemaakt in België in samenwerking met sociale economie.

Tching Winterwijn verwarmt je op koude dagen met zijn gearomatiseerde mix van wijn en kruiden. Deze ambachtelijk vervaardigde drank is gebruiksklaar; je hoeft hem alleen op te warmen zonder te koken. Met een stevige 11% vol., biedt hij de perfecte oplossing voor de winterse kou.

Voor een moeiteloze aperitief-ervaring raden we Tching Pico Bello aan. Dit is een kant-en-klare aperitief op basis van wijn en amer.

Als je van advocaat houdt, probeer dan zeker onze Tching Advocaat in pistache, classic en chocoladevarianten. Deze advocaten, op basis van melk en eigeel, worden ambachtelijk geproduceerd in België. Ze zijn direct gebruiksklaar voor een heerlijk genot.

Voor de liefhebbers van bier bieden we de Tching Bassie Tripel aan, een toegankelijke en frisfruitige tripel met een lichte bitterheid. Proef de Belgische brouwtraditie in deze verfrissende creatie.