In 2019 begon Evelien Gerlo met Gingerlo, een natuurlijke low spirit die haar oorsprong vond in haar werk als grafisch vormgever. Wat aanvankelijk begon als een project voor een huisstijl van een drankenmerk, evolueerde al snel tot een concreet product dat de drankenwereld zou verrassen. Gingerlo biedt een unieke mix van drie citrusvariëteiten, verfijnd met oranjebloesem en de pittige kick van gember. Deze gouden drank heeft al vele harten veroverd met zijn verfijnde smaak en ambachtelijke vervaardiging.

Alle ingrediënten van Gingerlo worden zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Na selectie ondergaan ze een maceratieproces, waarbij de ingrediënten enkele weken worden blootgesteld aan biologische alcohol. Dit proces onthult de natuurlijke smaken op hun best, waardoor Gingerlo zijn kenmerkende diepte en complexiteit krijgt. Na de maceratie worden de extracten gefilterd en samengevoegd tot het eindproduct, dat bekend staat om zijn aardse citrus- en kruidige tonen, verrijkt met subtiele florale accenten.

Het resultaat is een veelzijdige drank die perfect geschikt is voor allerlei drankcreaties. Of je nu een verfijnde cocktail wilt maken of simpelweg wilt genieten van een ontspannen ‘on the rocks’ moment, Gingerlo biedt een unieke en bevredigende smaakervaring. De passie en het vakmanschap waarmee Gingerlo wordt vervaardigd, maken het een waar genot voor liefhebbers van hoogwaardige en natuurlijke dranken.

Evelien's reis met Gingerlo is een inspirerend verhaal van creativiteit en toewijding. Wat begon als een grafisch project, groeide uit tot een bekroond product dat geliefd is bij velen. De unieke combinatie van citrus, gember en oranjebloesem zorgt voor een harmonieuze en verrassende smaak die zowel verfrissend als verwarmend is.

Gingerlo heeft niet alleen een plek veroverd in de harten van zijn gebruikers, maar ook in de markt voor natuurlijke low spirits. Het verhaal van Evelien en haar creatie is een prachtig voorbeeld van hoe passie en vakmanschap kunnen leiden tot iets echt bijzonders. Met Gingerlo kun je elke gelegenheid een extra vleugje elegantie en verfijning geven. Of je nu een doorgewinterde fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, Gingerlo biedt een unieke en onvergetelijke ervaring.