In 1948 ontsprong onze fruithandel, eerst bescheiden deur-aan-deur met appels en peren. Wat begon als een eenvoudige lokale onderneming, groeide jaar na jaar gestaag. Al snel brachten we ons fruit ook naar de veiling, waar onze producten al snel een reputatie van kwaliteit en versheid opbouwden.

In 1977 beheerden we al 35 hectare fruitboomgaarden, een teken van onze groeiende betrokkenheid bij en expertise in de fruitteelt. Maar ons verhaal gaat verder dan alleen de verkoop van vers fruit. We wilden onze gemeenschap verrijken met nog meer hoogwaardige producten die rechtstreeks van onze boomgaarden kwamen. Daarom introduceerden we het geliefde Gavers appelsap, een verfrissende toevoeging aan ons aanbod van hoogwaardig fruit.

Onze toewijding aan kwaliteit en lokale productie heeft ons niet alleen geholpen om te gedijen in de fruitindustrie, maar ook een sterke band met de gemeenschap op te bouwen. We zijn er trots op dat we niet alleen bekend staan om de kwaliteit van onze producten, maar ook om onze nauwe betrokkenheid bij en ondersteuning van lokale evenementen en initiatieven.

Nu, als een bloeiend symbool van authenticiteit en lokale trots, kijken we uit naar de voortzetting van ons verhaal van groei en passie. We blijven streven naar innovatie en excellentie in alles wat we doen, terwijl we onze tradities koesteren en onze gemeenschap blijven dienen met de beste producten die de natuur te bieden heeft.