Beste lezer,
 

De herfst is in het land.

En heel veel nieuws bij Bon Appetine.

Zaterdag 30 september en Zondag 1 oktober is er weekend van de klant, we trakteren iedere klant op iets lekkers. Die zondag is de winkel open van 10u tot 17u.

Vanaf 1 oktober wijzigen onze openingsuren.

Op maandag zal dan onze rustdag zijn,

op zaterdag zijn we open vanaf 9u tot 17u,

en op zondag is de winkel open van 13u tot 17u om je te verwennen met een heerlijk kopje koffie, thee,......

Ook gaan de Brusselse wafels iedere zondagnamiddag op de kaart staan.

Een kleine vernieuwing in ons assortiment.

Van Tching hebben we nu ook de advocaat, de heerlijke Pico Bello en de kruidige Winterwijn, een lekkere opwarmer op een frisse herfstdag.

IN DE KIJKER

Café Noël, koffie zoals mijn grootvader hem graag drinkt opgesmukt met een vleuge Rum.

Café Nonkel Ber, Nonkel Robert (Ber zoals wij zeggen ;), heeft dan weer liever een scheutje cognac in de koffie.

Gingerlo chaud, een kruidige likeur die we warm serveren met Gavers appelsap.

Wat is Gingerlo?

Grafisch designer Evelien Gerlo is de eigenaresse en bedenker van Gingerlo. Zij heeft er een totale belevenis van gemaakt. De eerste natuurlijke gemberlikeur in Belgie. Heerlijke likeur met tonen van gember, oranje bloesem, 3 soorten citrus en verse munt. Een aantal ingredienten blijven een groot geheim. Lekkere smaken met een kruidige nasmaak.

In november en december staat er ook al heel wat leuks op de planning. Hier later meer over.

 

We kijken alvast uit naar jullie bezoek,
Ineke Demeyer
Bon Appetine